Навчання співробітників УДМС України в Житомирській області

   Людям властиво насторожено-негативне ставлення до всіх змін, так як нововведення зазвичай являє потенційну загрозу звичкам, способу мислення, організації роботи. З метою набуття теоретичних знань та практичних вмінь і навичок впровадження та управління змінами в організації, зменшення опору змінам, підвищення розуміння сутності впровадження змін 24 липня 2020 року в Центрі проходило навчання за спеціальною короткостроковою «Управління змінами» для співробітників УДМС України в Житомирській області.
   В ході навчання учасники дізналися більше про організаційні зміни; підходи і моделі щодо управління та сприйняття змін; якою є роль лідера та керівника в процесі управління змінами; методи, що сприяють підвищенню ефективності процесу комунікації; особливості командної роботи на державній службі.
  Зі слухачами зустрілися Ірина Тичина - декан соціально-психологічного факультету, доцент кафедри соціальної та практичної психології Житомирського державного університету імені Івана Франка, к.псих.н.; Ганна Демченко - практичний психолог ТОВ «Мала комп’ютерна академія «ШАГ»; Інеса Новіцька - завідувачка відділу аспірантури і докторантури Житомирського державного університету ім. І. Франка, доцент кафедри педагогіки, професійної освіти та управління освітніми закладами к.пед.н.; Людмила Маловицька - практикуючий психолог.
   Дякуємо учасникам за активність та продуктивність в процесі навчання та бажаємо подальших професійних успіхів.