Посадові особи органів місцевого самоврядування підвищили кваліфікацію

6 грудня у Центрі відбулось закриття навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування, які не підвищували кваліфікацію.

Під час навчання слухачі удосконалили свої професійні навички та компетентності, обговорили сучасні тенденції та зміни в публічному управлінні та адмініструванні, обмінялися досвідом, певними напрацюваннями та новими здобутками.

У ході тематичних зустрічей, тренінгів, практичних занять, які проводили відповідальні представники органів державної влади, досвідчені науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти міста, обговорені основні положення реалізації кадрової та антикорупційної політики; особливості служби в органах місцевого самоврядування; проблеми децентралізації влади у контексті конституційних змін; шляхи застосування інноваційних підходів у роботі та організації ефективної комунікативної діяльності тощо.

Підсумовуючи результати навчання, директор Центру Оксана Олексюк подякувала усім учасникам за активну участь у навчанні, побажала успіхів та подальшого професійного розвитку, а також вручила свідоцтва про підвищення кваліфікації.