Кращий державний службовець

  30 травня у Центрі розпочав роботу тематичний короткостроковий семінар для керівників, спеціалістів апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій в рамках проведення ІI туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

  У ході семінару слухачам будуть проведені тематичні зустрічі, лекції та практичні заняття на теми: «Державна служба в Україні: реалії та перспективи», «Нові аспекти антикорупційного законодавства», «Службовий етикет та його необхідність у професійній діяльності», «Англійська мова в роботі державного службовця на сучасному етапі» тощо.

  Окрім того, учасникам ІI туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» буде надана можливість публічного виступу на запропоновану раніше тематику. Організаційний комітет з проведення ІI туру Конкурсу також проведе співбесіду з питань державного управління з кожним учасником.

 За результатами оцінювання конкурсних завдань буде визначено переможців у кожній з номінацій ІI туру Конкурсу, які матимуть можливість взяти участь у III турі, який відбудеться у вересні - жовтні ц.р.

 

 Довідково. Щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» започатковано у 2008 році.

 Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

 Конкурс проводиться серед державних службовців державних органів відповідно до їх організаційно-правового статусу в номінаціях: «Кращий керівник»; «Кращий спеціаліст».