Тематичний короткостроковий семінар

        20 жовтня в Центрі розпочав роботу тематичний короткостроковий семінар на тему: «Надання адміністративних послуг в розрізі нового законодавства» для адміністраторів районних та міських центрів надання адміністративних послуг.

          Участь у відкритті навчання взяли перший заступник голови облдержадміністрації Г.Дмитренко та директор Центру Т.Булич.

        Г.Дмитренко наголосив на важливості та актуальності роботи центрів надання адміністративних послуг у забезпеченні зв’язку між органами державної влади, місцевого самоврядування та споживачами послуг. На його переконання, центри надання адміністративних послуг мають стати тим ключовим елементом, який сприятиме прозорості роботи органів державної влади.

         Також обговорено проблематику покращення якості надання адміністративних послуг через вдосконалення роботи центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) у містах і районах області. Особливу увагу присутніх було зосереджено на необхідності посилення взаємодії між ЦНАП і територіальними підрозділами ЦОВВ, а також підвищення кваліфікації адміністраторів. Слухачі мали можливість висловити свої пропозиції і рекомендації щодо поліпшення діяльності ЦНАП.