Тематичний короткостроковий семінар "Організація бухгалтерського обліку в бюджетних установах"

  7 вересня 2015 року в Центрі відбулось відкриття тематичного короткострокового семінару «Організація бухгалтерського   обліку в бюджетних установах» для спеціалістів з питань бухгалтерського обліку сільських, селищних рад.

Відкриваючи засідання, директор Центру Т.Булич основну увагу присутніх закцентувала на основних напрямах Концепції реформування місцевого самоврядування. Про основні аспекти реалізації законодавства України щодо об’єднання територіальних громад з слухачами семінару спілкувались керуючий справами виконавчого апарату Житомирської обласної ради І.Толочко та радник голови облради з питань взаємодії з територіальними громадами та органами виконавчої влади П. Рудницький.                                   

  У рамках семінару передбачено обговорення питань щодо ведення бухгалтерського обліку в органах місцевого самоврядування; оплати праці працівників органів місцевого самоврядування; формування та фінансування дошкільних установ в сільській місцевості; особливостей казначейського обслуговування розпорядників коштів місцевих бюджетів відповідно до вимог Бюджетного кодексу, законодавчих та нормативних актів; формування доходної частини місцевих бюджетів; формування та виконання кошторисів тощо.