2018 рік

ІНФОРМАЦІЯ

 про підвищення кваліфікації в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій

за 10 місяців 2018 року

 

За цей період в Центрі підвищили кваліфікацію – 1537 особа.

З них:

- державних службовців органів виконавчої влади – 1083;

- посадових осіб місцевого самоврядування та ОТГ– 205 та 249;

з них:

- за професійними програмами – 86;

- за програмами тематичних короткострокових семінарів – 1243;

- за програмами постійно діючих семінарів – 208.

Протягом року організовано постійно діючі семінари «Ділове українське мовлення у сфері державного управління», «Місцеве самоврядування як основа демократичного розвитку», «Культура усної та писемної фахової мови», «Особливості публічного управління», «Розвиток стресостійкості. Експрес методи управління стресом», «Діяльність депутата у місцевій раді».

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», наказу Національного агентства України з питань державної служби, розпорядження голови обласної державної адміністрації Центром  спільно з обласною державною адміністрацією та міжрегіональним управлінням Нацдержслужби у Вінницькій,  Житомирській та Хмельницькій областях був проведений ІІ тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у Житомирській області. В конкурсі взяли учать 20 державних службовців.

Проведено виїзний семінар з питань антикорупційного законодавства для 107 слухачів.

На теперішній час укладено договори з 178 викладачами.

На базі комп'ютерного класу постійно проводяться конкурси на заміщення вакантних посад державних службовців.

Додатково проходить навчання працівників територіальних органів державної влади на договірній основі (Головне управління Держпродспоживслужби в області, Головне управління Пенсійного фонду України, управління Державної міграційної служби України в області).